Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 5, 2010

LoLiPoP 1st GA: 30 Peserta Terawal, Sila Sahkan Penyertaan Anda.. :)

Salam..

Alhamdulillah.. Malam ni berkesempatan nak update sikit pasal Lolipop 1st GA.. Target mission 87 org followers pada 10.01.2011.. Sekarang ni, 5/12/2010 dah ada 62 followers.. Alhamdulillah.. Sape yg belom join, meh la join ye.. :)

Untuk para peserta sekalian, diharap dapat sahkan penyertaan anda ya.. Kalo ada peserta yg tertinggal, harap dapat maklumkan kepada saya dgn segera supaya saya dapat key in data anda.. Mekasih~ :)

[Cara utk sahkan penyertaan: cuma perlu komen dan bagitau nama anda yg ke berapa.. tu je.. ;) ]


PESERTA LOLIPOP 1st GA - 30 yg TERAWAL:


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
nurezzat --> confirm
missrivebell mumun --> confirm
tiefazatie --> confirm
Miza Yusof  --> confirm
Cute MuM   --> confirm
nadratul --> confirm
fideila --> confirm
Purple --> confirm
Gadish Lollipop --> confirm
Mardhiyyah Ridzuan --> confirm
miera momo chan --> confirm



p/s: ada x yg nak teka kaler lain lagi selain kaler pink? ngeh3~

13 comments:

Cute MuM said...

ada di no 17.. harap bertuahlah..

Miza Yusof said...

dah ada. no 8 :)
semoga miza bertuah. amin.

tiefazatie said...

ifa dh ada tue num.6..moga bertuah!hihi

fideila said...

yess sudah ada..no 20..hope da luck di situ..

Mardhiyyah Ridzuan said...
This comment has been removed by the author.
nurezzat said...

no 1...ngee~harap2 la bertuah..aminn...

nadratul said...

saya ada :) num 19

Gadish Lollipop said...

farah no 22.
:)

Gadish Lollipop said...

jap2 .leh tuka nama farah tu tak . just put Gadish Lollipop .
maaf sebab bnyk songeh

missrivebell mumun said...

no 5 itu saya..
eh nk kompemkan mcmana ek?

Mardhiyyah Ridzuan said...
This comment has been removed by the author.
Purple said...

no 21.. :) moga bertuah..

miera momo chan said...

datang kompem!
saya no 30:miera momo chan


Related Posts with Thumbnails