Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 29, 2010

Saya Nak Jadi Pengusaha Kepok Ikan Kat UK ni bleh x? ngeh3

Salam..

Baru je datang kat bumi UK ni, da teringat kat makanan ni.. Kalo la sy smbung blajar sini bertahun, xtau la nak kata camne.. Import dr msia tiap2 bulan kot..haha.. Bleh jadi bissnessgurl ni.. Mmg xde ah org jual makanan ni kat sini.. Kalo sy bukak bisness ni ok gak kan.. Hurm3..Kena balik blaja resepi leklok neh..


Makan panas2 best gak nim..nyum3


Kepok keping idaman kalbu.. tunggu..lagi 2 minggu ku kan menemuimu.. yummy!


Masalahnya skang ni, camne nak dptkan ikan segar eh? Nak mkn ikan kat sini pn kene amik frozen fish.. Ada ati nak wat kepok ikan.. *sigh* angan2 budak janin jenin betul la..-- mcm la pandai sgt wat kepok..mkn kepok pandai la..haha


p/s: sy suke kepok especially kepok lekor.. anda?? :p windunyer la kat kepok..isk3.. T_T



2 comments:

MiSzy DiaN said...

hehehe..
jual jer kopok ikan kt sana..
sure laku nati taw..
:)

suh parents pos kan tiap2 mggu..muahahahaa

*kiddin
salam perkenalan yaa..

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hahaha..tu lah..mcm best je kalo dpt mkn kepok kt sini..mslhnya, takut xsmpt smpai sini kepok tu sbb da dikebas oleh kastam uk..ngeh3..

slm perkenalan jua.. :)


Related Posts with Thumbnails