Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 20, 2011

Adakah Nampak Lain Bila.....

Salam..

Adakah nampak sangat ketara perbezaan ni?? Sehingga orang yg slalu di sisi pun xkenal da.. Ish.. Ini sangat melampau, okay!huhu..


SEBELUM







SELEPAS





Agak2nye la kan..apa yg berbeza tu ek?  sampai bleh plak rakan training sm2 xperasan kehadiran sy..jurulatih pun sm..ada ke patut diorg igt org len..adoiyai..sabo je la..haih..


p/s: ish..ade ke perbezaan tu? rase cam xde je..kan3??hahaha...


mode: Entry paling poyo..hehe..

3 comments:

Ayuni said...

ader, spek tu yg membezakn....

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

tapi kan ayuni, agak keterlaluan la kan bila org yg kite jmpa stiap ari leh plak xprasan..malah siap tanya "ni sape?"..isk3..

Tihara said...

sbb tk pakai specky ke? :)


Related Posts with Thumbnails