Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

Sehati.. Sejiwa.. Dan Senasib!

Salam..

Petang tadi, lepas kelas kul 4 tu, cekalkan hati p ngurut kaki yg terseliuh belah kanan tu.. Sakit xyah cakap..siap kuar air mata lagi..dah la g ngn 2 org kawan lelaki..huaaa...malu2..tapi salah sorg tu pun bakal kne mengurut jugak..nanti rasakan sendiri betapa sengsaranya kene urut..(urghhh!).. dia kena urut gara2 tangan dia yg kne sepak ari tu..sakit xhilang2 pun lagi wlaupun da sbln..

sy plak, sblm kene urut, kene dgr ceramah dulu..sbb urat da bengkak..gara2 duk tahan seminggu lebih sakit tu.. hish..nasib2..dengar je la wlaupun xrela..

lepas kaki kanan siap, igt nak suh kawan terus ngurut..malas la nk kasi kaki kiri yg sakit tu..tp kawan suh urut jugak kaki kiri yg sakit kat tulang keting tu.. (tulang keting= tulang betis).. bila nenek tkg urut tu sentuh je (wlaupun br guna 2 jari), terus sy menempik..mmg xtahan kaki ni..tulang jadi sengal giler2.. kalo sakit kat urat/otot, rasa lain..masalahnya ni libatkan tulang..sengal..

nenek tu xnak urut situ..sbb dia ckp, situ tulang cedera..dia suh g xray..xpun, mlm2, kena balut dgn bandage kuat2..sbb mlm2 kan sejuk..tulang tu akan jdi makin sakit bila mlm2..


abaikan kaki yg hodoh itu..huuuuuuu~

balik umah je, terus gtau umi ayah..tp yg geram nya, ayah leh bantai gelak la plak..igt main2 ke sakit ni..dlm kdaan sakit camni, dia gelak, terus mood down..pe lagi, masuk lam bilik terus xkuar2.. majokk sampai skang.. (kuar utk makan je la sbb lapo..huk3..)


skang ni, masih lagi sengal dan berdenyut2..nak g wat xray, takut ah..da la ari rabu ni da nk p johor..mintak2 kaki ni cpt la baik..amin3..


note: skrg pun my dear one, chup2 sedang mengalami nasib yg sama..dia terseliuh petang tadi dan da start bengkak..moga cpt sembuh ye dear..n me too..moga cpt sembuh utk diri sendiri..huk3..

1 comments:

Tihara said...

cian dia semuga cpt sembuh ey :)


Related Posts with Thumbnails