Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 13, 2009

Alhamdulillah..

Alhamdulillah...akhirnya grading yang dinanti2kan oleh kawan sy dah pun berakhir..sebagai sokongan moral, saya hadir sbg supporter...berbaju kurung, tanpa uniform..haha...malas nak beruniform..lebih selesa berbaju kurung..asiah pun duk asyik tanya ja, mana uniform?? hehe..alasan sy: " hurmm...sat g nak pi laen..xleh nak pakai uniform.."...kwang3...alasan sekadar alasan...

K.abby berjaya melakukan yg terbaik..begitu jugak dgn nisa..both of them r well prepared...k.abby da naik ke black tip..nisa',dpt double..terus dpt belt merah...congrats to all of u... ;)

semalam, ada 2 org amik blackbelt..wah..cayaaa la...sume kayu pecah... 6 / 6 ...hehe..teringat lak masa sy amik dulu...cume pecah 4 je..kwang3...ala..adat la tu kan..pompuan... (alasan lagik..kah3).. tp yg xbest nya, smlm xde plak free sparing sorang lawan dua atau tiga...ish..xaci..xaci..ms saya free sparing dulu, sy sorang lawan 3 orang..penat..kiri kanan depan belakang, sumenya terbuka luas utk penyerang serang sy..huhu..

bila difikir2kan balik, sy masih lagi xpercaya..betul ke sy da dpt ni??hehe...penah satu ketika, rasa nak berhenti je..xmo sambung da..tp alang2 da join, xkan nk stop smpai merah je kan? xkan smpai black tip je kan?

semalam, sir pun ada tanya jurulatih sy..sy ni ada dtg kelas x? if dtg, dan lepas tu if i can take over the class, just give it to her (he said to my instructor)..hahaha... sy tergelak sendirian..take over de class?? hurm..not yet kot...need time to learn more..hehe..

apepun, tahniah pd kawan2 sy yg berjaya grading dgn jayanya.. teringin nak grading lagi..tp cam mustahil jer..kui3..

gambar? ade..tp malas nk upload..

k lah..bye2..

p/s: amir...lama nya kita xchat..isk3...time sy online, amir da idle..time sy idle, amir lak ade..hahaha...ade ms kita chat lagi ek amir..selamat bekerja..doakan utk sy yerp..agar dpt jwb exm dgn baik...stok cadbury xbeli lagi ni..hehe.. ;)

4 comments:

eiffa akmal said...

woh...black belt kaler itam eh? hihihihi...bahay ni to all jejakas yg nak dekat..

~seCreTo~ said...

erk...xde lah...sy xmkn org pun...huuhuh... :p

hkmhzhr~ said...

ehem. nak itot p training! :D

~seCreTo~ said...

jom3..hehe..


Related Posts with Thumbnails