Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 3, 2009

Seminggu Berlalu..-week of kessot ati- :(

Pejam celik..pejam celik...da pun masuk bulan april..cepat rasanya masa berlalu...Assignment, tinggal lagi satu..Presentation pun ada lagi satu...This week, the end of lectures..Lepas ni, study week utk sminggu..Then, im gonna have my final exam.. Dah prepare kah diri sy ni utk final? OF course the answer is "NO"...hurm...

Last nite, my kampung has delivered its birth..hahahaha...gilos ayat...xde ar...sy da berjaya meneroka kampung sy ke-2.. dlm travian, sy cuba aplikasikan dlm dunia yg nyata..strategi utk hidup..semangat juang yg xpenah gentar...sentiasa berusaha...xpenah mengalah wpun diserang banyak2 kali...dan yg paling penting, otak mesti geliga beb!!..hehe...

game ni byk mngajar sy erti kehidupan..hidup mesti kena tabah..jgn cepat mengalah wlau beribu dugaan datang..dan yg penting, usaha membuahkan hasil...(hasilnya, sy dpt teroka kg baru)..hehe..

lupakan seketika ttg tu..

malam ni ada annual dinner.. sebenarnya, malas nk pi..n of kos im d last person who paid d fee.. banyak yg terkessot ati sbnrnya start mnggu lepas...tetibe jd sensitif cmtu..hampeh tol secreto.. first yg terkessot ati pasai, await hang pi letak nama cheq ataih skali..xpasai2 nama cheq yg first kena bc..da tu baca 2-3 nama yg xbyr fee lagi, pastu xbc da..mana adil camni..malu ooo..siot tol.. leh saman malu ni..da la siap perli lagi..suh lelong kete byr duit dinner..apa??? igt dinner tu lebih penting dr kete sy ke?? blah arrr.... menyampah tul..huh!! (pesal tetibe emotional neh???ish3..sabo3)..

second, tu ha..ada 2 makhluk hamba Allah...janji xserupa bikin..kan da ckp da nk main boling sm2..at least, tunggu aa sy main 1 game..da la ari tu ade keje kat bndr..sy kan main lagi rushing n speeding nk kejor ms nak balik jmpa diorg g main sm2..alih2, bila smpai sn, ckp da siap da main..da tu, ajak main satu game lagi (bknnya dia bayor pun kalo ajak main 1 game ni), bg alasan mcm2..byk keje la..study la...eleh..pesal xckp awl2 kalo da abis main..xde la sy duk terkejar ms nk g kat tmpt dia..blah arrrrr....grrr...yg kedua ni, mmg sy betul2 terasa hati..bukan main2 tau..ape? dia igt, mentang2 ada kete, igt sy loaded ar? igt minyak tu murah ape? igt beli minyak tu ngn air liur???? menyampah2...

sy paling benci persepsi org yg berfikiran macam ni.. ada kete - loaded...eeiii...rasa nak tenyeh2 pun ada..igt sy ni cop duit apa.. arrghhhhhhhh...sy tau, lepas org len baca post ni, pasti korang lak komplem bukan2 kan? ckp blkg la.. tu la..ni la..eleh..sy ckp dpn, bukan nya org nk caya pun...igt sy main2 la..ape? sy ni pelawak ke apa?

yg penting, lepas ni, sy xkan berlembut da ngn korang sume..slama ni sy byk mengalah, n after this u'll see the real i am..i'm not totally changed, but i'm almost changing..xkesah la korang nk cakap sy ni sombong ke..berlagak ke..sy peduli hapeeeeeeeee!!! nyampah3..

daa..chaow...

((hatiku masih lagi panas ni..))

2 comments:

|zz4|| said...

benci ngoh ar org gitu
hishhhh

minggu ni pun minggu aku panas ati, bukan kessot ati, tp panas ati, hehe

whitelover said...

ngaa~~

mggu yang hot2..
sabau2..


Related Posts with Thumbnails