Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 28, 2009

Full of Love Cake

Ari tu...Saya teringin sangat nak buat kek..wALAupun xpandai, tp nak wat gak..ngidam tetibe cmtu..hampeh tol..haha..

HAsilnya, ni la kek sy.. Cake with Full of Love..hehehe...



Ni sebelum bakar..nampak comey je..haha..perasan2..



Stage pertama pembakaran..Nampak ok je bila adunan tu menjadi sebati..



Da start naik da..hehe..masa ni comey agi..



Waa....Da start nak hangit da..huhu..



Tada...Ilang sudah love ku di tengah2 tu.. Mujur xhangit kek ni..hehe..
Tada...siap suda kek sy..Ari tu jugak kek sy abis..ehhe...laku woooo...bangga jap..heh3...

2 comments:

KaSiH said...

rajinnya wat kek ada lep lep lg...hehe...

~seCreTo~ said...

hehehe...ade lep2...tp mujur xhangit tau kak..huhu..malu3..


Related Posts with Thumbnails