Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 8, 2009

I'm totally lost..

I'm trying to focus on the things i do..but i cant...hurm..camne ni..bahaya kalo dibiarkan camni..makin hari, makin hilang fokus sy..bleh perhatikan camnanya sy hilang fokus..

1) masa main bowling..kalo dulu yg slalu strike, skrg ni sutir dua je..tu pun mujur kalo dpt strike sutir dlm 1 frame..

2) masa drive..hurm..yg ni bahaya sket..tgh drive pun leh hilang fokus..

3) masa study... baca buku..tgk buku..tp nothing i can gain..hurm..

da la exam da dekat..20.4.09 ni da start..abis 3.5.09..tp smpai skrg i'm totally lost...

kenape leh jadi cmni?? hurm...da tau da jawapan dia..tp smkin sy nak menjauhi..smkin kuat lak dugaan tu datang..Moga sy dapat menghadapi nya dgn tabah..

sy mesti kena fokus apa yg sy lakukan..

i'm not totally lost...i'm not...

hurmm...

4 comments:

miss kikiey said...

yeah, u r not sis!!

take care n gudluck!!

~seCreTo~ said...

take care n gudluck 2 u 2 dear.. chaiyok3.. ;)

Anak Pendang Sekeluarga said...

Katakanlah (wahai Muhammad): “Inilah jalanku dan orang-orang yang menurutku, menyeru manusia umumnya kepada agama Allah dengan berdasarkan keterangan dan bukti yang jelas nyata. Dan aku menegaskan: Maha suci Allah (dari segala iktiqad dan perbuatan syirik); dan bukanlah aku dari golongan yang mempersekutukan Allah dengan sesuatu yang lain.” (Yusuf 12:108)”

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya….dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

~seCreTo~ said...

ahlan wasahlan wa syukran alaih.. :D


Related Posts with Thumbnails