Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 27, 2009

Mental Disorder???

" Apa hubungan u dengan **** ? "

" I nak u putuskan hubungan u dengan dia... "

***********************************************************

Nak tanya korang sume, pe perasaan korang sume bile tetibe ada org serang u macam ni? xkenal batang hidung..xde salam2...terus terkam je...

Saya xkan lupakan ayat2 tu..2-3 hari yg lepas..tanpa salam, terus diserang macam tu je..huh..klakar pun ada sbenarnya.. pada sy, tu tindakan yg xbijak.. tindakan seorang pengecut..

berterusan sy ketawa bila membaca ayat demi ayat yg dtgnya dari org ni.. persoalan yg muncul di benak sy, betul ke x org ni? sihat kah dia? ntah2 ada wayar tercabut kot? terkam org camtu je.. ohoo...

macam2 yg dia perkatakan.. macam orang perasan pun ade gak lagaknya bila baca ayat dia ni..or mungkin kah ade mental disorder? jgn schizo dah la..tapi schizo tu ape? dulu penah jumpa perkataan tu dalam satu citer..tapi lupa nk tgk..ade sape2 tau x? bab2 macam neh, bukan bidang saya..tapi kalo bab2 saman org, watch out me!

umur penyerang tu da besar panjang sbnrnya..da keje pun..kalo dibandingkan dgn sy, jauh bezanya..tapi fikiran dia, bg saya, mcm budak2..tindakan mcm budak2.. childish.. (xpelah..anggap je dia tu budak2..fikiran xmatang..xyah difikirkan sgt lah seCreto..)

memang anggap da tu mcm tu pun..tu pasal la smpai skrg sy xhenti2 lagi rasa nak ketawa kalo teringat semula benda ni..


hehehe...


p/s: kelakar kan awk dgn perangai dia?hehehehe... awak, izinkan sy utk kluarkan sedikit tanduk sy ye.. :p

8 comments:

mak timah said...

totally agreed!
mmg tahpape pun.
kalo ye pun, jgnla rude sgt.
aku pulak yg hangin.
takde manners lansung.
haih makhluk..




truth,
mak timah
(wahai cik anon, fr at least aku berani bgtau nama)

~seCreTo~ said...

hahahahha..

sabo mak timah..nanti kena heart attack..susah plak nak rawat..huhu..

whitelover said...

haha~..
tu tandanya dia jeles meles..
menandakan dia seorg yg normal la jugak..hahahahah..
kalo da x normal dia x serang wnai punyer..

~seCreTo~ said...

kisah di sebalik kisah..

hahaha...

tanpa diduga, ku diserang..kui3..

xpa lah...

budak xmatured..

childish..

so, make it simple..
lupakan aje..

hahhahahaa...

peace no war.. (^_~)v

whitelover said...

ala serang menyerang biase r tu..hahaha~

beta da kene da time sem 6 ritu..ngaa~

~seCreTo~ said...

hahahahaha....

ntah la..

manusia...

mental disorder...kah3..

(pssttt...pe beza mental disorder ngn schizo??)


ade sape2 tau?

kompius nih..

|zz4|| said...

haha soh je die bace blog ni, mau melenting punye lah

~seCreTo~ said...

orang tu memang baca pun..hahaha...


Related Posts with Thumbnails