Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, December 13, 2008

~Bila Larut Malam...~

Hurm..Ntah la..malam ni tetibe je terasa xleh nak lelap..dah 2-3 malam dah macam ni..semalam, kul 5 pagi baru dapat tido..malam ni plak, kul 3 pagi still lagi xleh nak tido..

Fikiran masih lagi kusut..buntu..xtau nak cakap camne..nak luahkan,pada siapa yg sudi mendengar..lagipun, xtau nak luahkan apa sebenarnya..saya sendiri xtau tengah fikir apa sekarang ni..buntu sangat2..kusut...xleh nak ungkai dengan kata..

semalam, sempat siapkan sehelai dua muka surat novel saya tu..hurm..dah beberapa tahun terbengkalai..rasa give up pun ada sebenarnya..ntah la..adoi...ayuh...wake up from sleep seCreTo..u have to do it.. Gambateiii...

sekarang ni dh kul 3 lebih..kalo still xleh nak tido lagi lepas ni, daripada duk layan jiwang, baik amik Quran..Baiki jiwa dan rohani..semayang tahajjud..lagi baik...tapi....kenapa masih lagi kusut....hurmmmm...

kenapa???? kenapa????? kenaapaaaaaa??????????????????????



apakah saya ada INSOMNIA????


atau dalam fikiran saya..


saya RINDUkan seseorang sebenarnya??????????????


arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......tensionnyaaaa................


************************************

" Mungkin ini memang jalan takdirku..Mengagumi tanpa dicintai.."
"Telah lama ku pendam perasaanku..Menunggu dirimu menerima diriku.."

" Mungkinkah akan terjadi..Dirimu aku miliki..Berilah tanda kepastianmu..Namun jika xtercapai, harapanku..Selama hayat dirimu tetap ku sanjungi..."

" Ku ingin kau tahu..Diriku di sini menanti dirimu..Mesti ku tunggu hingga hujung waktuku..Dan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanya..."

" Baiknya ku pergi..Tinggalkan dirimu...Sejauh mungkin...Untuk melupakan..Dirimu yg selalu..Tak pedulikan ku..yang mencintaimu..yang menyayangimu..."

************************************

Hurrmmmmmmmmmmm......


Ya Allah..Tenangkan fikiranku ini..Amin...

3 comments:

whitelover said...

huhu..biasyer ler tu xley tdo..kekeke..tdo lwt2 da jdi kebiasyaan syayer.. =P syayer pn tataw kenape ngn syayer nih...

norsaritanaini said...

aik..dah jangkit ngan kaknor ke..hehe..jgn byk sgt pikir...tenangkan hati, rehatkan minda..tp tak senang la nak buat tu...hehe...akak faham situasi secreto ni...hehe...

~SeCreto~ said...

tu lah akak..sy pun heran..penyakit akk leh berjangkit eh..hahhhhaa...skrg ni sy ada pengisian tebaru bila xleh nk tido..sy bukak buku..asal nk baca je buku tu, terus mata kuyu..huyooo..mujarab betul lah ubat neh..hahahaha


Related Posts with Thumbnails