Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 9, 2008

Fight or Just Leave It?

Hurm..ntah la..berkecamuk sket fikiran saya sekarang ni... FIGHT or LEAVE???????????



Fight for what???





Leave for what???










Hurm..Saya pun xtau..Tapi hati saya tau...Hurmmmmmmmmmm... Bosannya... >,<

8 comments:

hkmhzhr~ said...

parah tgk rose tuh punya darah.huhu.

:p

~SeCreto~ said...

bile ros berdarah..hurm3..ros leh kuar darah ek..huhu ;)

whitelover said...

uhuhu..parah2..
bg i la kn..kalo die tu jodoh kite ok go on, kalo bukan blah je la..huhu

~SeCreto~ said...

tu lah..tp actually, susah bila nak amik keputusan tu..dlm kepala,mmg lah..if he is not mine, then just let it go..tp nak menjadikan kdaan tu satu realiti la yg susah..adoi2..

" kalau ku tahu cinta itu menyakitkan, ku xkan mendekatinya..tapi andai ku tidak mendekatinya,ku xkan tahu betapa cinta itu betul2 menyakitkan..bersyukurlah kerana berpeluang untuk merasai apa itu cinta dan merasai apa itu perasaan dicintai..."-secreto

~Peace no war~ hahaha...

whitelover said...

kene luper kn kalo org tu da xmo kt kite nih..kalo kite da bg hint nk kt die tp die wt bodo jek s0 baik crik jujaka encem lgi..hahaha...

norsaritanaini said...

u have to fight n leave...
1st, kita kena usaha...jgn terus menyerah..then bila dah sampai satu tahap, kalo still tak nampak kebaikan, then lepaskan..maybe itu yang terbaik buat kita..kdg2 kita rasa benda tu baik untuk kita walhalnya tidak, Allah lebih mengetahui...
"If you love someone, let them go, if they come back, they're yours but if they don't, they were never meant to you"...

~SeCreto~ said...

kak nor, terharu nye ayat akk tu..isk3.. :(

~SeCreto~ said...

whitelover,

gitu ek..hehe..tp kan, betul lah ayat org ckp, dlm skjp kita leh suka ssorg, tp amik our whole lifetime to forget him (ayat stelah di ringkaskan..huhu..)..


Related Posts with Thumbnails