Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 5, 2008

Love Quotes.. ^_~

LOVE = we think about it, dream about it, lose sleep worrying about it.When we dont have it, we search for it and when we discover it, we dont know what to do with it. We fear losing it. It is out source of pleasure & pain but we cant predict which it will be from one moment to the next. It's a short word, easy to spell.. Difficult to define.. and.. Impossible to live without...

Mesti heran kan..Tetibe je ari ni sy terlebih jiwang..hahaha..(bukan ke sebelum ni memang jiwang doh..huhu..)..Sebenarnya kan, ari ni, tetibe je terasa nak letak Love Quotes.. Hehe.. Yang sy terasa best je, saya letak.. Dan each quote tu, ada makna di sebalik nya.. Enjoy!! ^_~














p/s: yg kat atas tu, sy tujukan kat sape2 je lah..huhu..dan yg kat bawah ni plak, saya tujukan khas utk my little notty sis..AHZ dan 'chenta'nya..huhu..Sy nak dia highlight kat bahagian " I try not to think of you or even let you come into my view, but no matter what I do I will never be able to deny I LOVE YOU..." peace!! ^_^

6 comments:

♥ower said...

uh.d words really touche me. :!

norsaritanaini said...

jiwang paku karat neh...but i like...buat lagi yer...haha...

whitelover said...

i luv him..kih3...
so close bt so far away..
soooo...i let him go laa..
tp kn..stil ingt my luv..hahaha...

p/s: not 'him' yer..'him' len.. =P

~SeCreto~ said...

to ower,

hoho...nnti nak cari yg lebih touch lagi..huhu

~SeCreto~ said...

to norsaritanaini,

hehehhee..bukan stakat paku karat je kak, sume besi2 yg ade kat sini pun turut berkarat tau..hoho.. :p

thnx for viewing..will be added soon.. :)

~SeCreto~ said...

to whitelover,

hehe..luv him too...hahaha...but not yours lah..haha.. but my love is just like 'cinta dalam hati'..thats y ade lagu tu kat blog ni..hahahaha...hope he has d same feeling as mine.. :)


Related Posts with Thumbnails