Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 17, 2008

Tag..Tag..

Saje je ni..Tetibe terasa nak main tag2 ni..huhu..

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Bende?? Hurm..semestinya enset sy..hoho..

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
Duit sendiri ek..hurm..enset nokia n series..hehe..

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
erkkk...kawennn??rasanya nak buat kat terengganu je..hehe..skali skala jadi anak terengganu..hoho..

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
Hurm.. as long as diredhai Allah..dan masih ada kepercayaan dalam diri..jujur..dan bukan jenis kawan makan kawan, insyaAllah kekal..

5. Adakah anda dilamun cinta?
entah..i dont know with my own feeling..huhu

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
Restoran? dah lama dah xmakan kat restoran..huk3..

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
hurm..ape ek..lupa daa..sbb xkuar umah..buku pun x gi shopping..

8. Apakah nama penuh kamu?
SeCreTo de aMour..hahaha..

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Both..

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Saya nak jumpa orang yang bernama A.A.B.N. haha...sape ntah..

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
♥ Azlan
♥ Hanif
♥ Raihan
♥ Amal
♥ Kak Zila
♥ Along (abang angkat ni..hehe..)
♥ Amir TK
♥ Amilia

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
Dok ah...mesin basuh yg tolong basuh..lagipun, kalo sy xguna mesin basuh tu, sape nak guna..sian ke mesin basuh tadop org nak guna..kan3..haha..

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
Sbelum nak gi tempat lain, hajat di hati nak gi mekah dulu..tapi, sy ingat kalo ade rezeki nak gi melancong kat aussie ngan mak sdara la next year..waaa..nak gi..nak gi..

14. Pelukan atau ciuman?
both................xsuka..haaha..

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
tadop org tag sy.. sy tag diri sy sendiri..huhu..

16. 8 perkara yang amat saya gilai:
Hurm...sy xgila la..ahahahaha..
♥ Setiap ari mesti online..kalo x rasa cam k.o je..isk3..parah dh ni..
♥ kaco kucing sy..tu mmg habit la..dh xde org lain dh sy nk kaco..sy kaco la kucing sendiri..hehe
♥ enset..waaa...suka kaco org..tp xsuka call org..hahaha...call bila penting je..jimat kedit..(kedekutttt..hahahaa..)
♥ suka berangan..siot je bunyi..
♥ suka amik gmbr pemandangan..memang best bila tgk keindahan alam ciptaan Ilahi..
♥ tido..besttt nyer..
♥ masak..suka masak..tp kalo xde barang utk masak, terus k.o
♥ main gamess...yuhuuu...
♥ ym..musti..
alamak..terlebey sudaa~~

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
♥ Ya Allah!
♥ Hah
♥ hurmm
♥ ooo
♥ ok
♥ xmo
♥ Huhu
♥ ye la..

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
♥ Al-Qur'an (baik nye budak ni..haha)
♥ Novel Bayu Asmara..(lama dh xbaca..kali ke berapa ntah ulang..)
♥ Novel Adam & Hawa ( pun sama..ulang baca dhni..)
♥ Novel Hatiku di Harajuku
♥ Komik Bluess Selamanya..
♥ Komik Gempak..
♥ Majalah mastika
♥ surat kabo metro.. ( errkkk...buku ke ni? hahahaha...)

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
♥ Cinta Dalam hati - Ungu
♥ Sejauh Mungkin - Ungu
♥ Mungkinkah Terjadi - Spider
♥ Never be replaced - 1st Lady
♥ Unfaithful - rihanna
♥ Pesanan Buat kekasih - spring kot..
♥ Untukmu - femine
♥ Saling merindu - leon
♥ Jangan menangis sayang - safura duet ngn sape ntah..
♥ Lafaz yang tersimpan - UNIC
terlebey lagik..haha..

19. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
♥ Ayuh..bangkit dr kegagalan..
♥ jangan cepat give up
♥ U can do it..
♥ Lantak diorg la pe nak kata..malas nak amik tau
♥ Hepi selalu..walaupun dalam hati retak seribu..
♥ Senyum sokmo..hooho..
♥ jgn mudah mesra ngn org..nnti ada yg salah faham..
♥ thnks to my supporters yg slalu support sy..mekasihhhhhh

20. Mari meng'tag' 8 orang lain.
♥ kak nor..hoho...kalo free, jawab lah ye..
♥ amir.. haha..rajin ke amir nak jawab? xwajib pun..xpe la kalo xmo jawab..
♥ whitelover.. wajib jawabbbbbbbbbb...
♥ amal...kalo leh,sile lah jawab je..tp i know u r bz rite now..never mind.. :)
♥ sume bloggers la..haha...
yg ni xckup 8 lak..ish3..sesape yg rasa nak jawab tu, jawab lah..xmo jawab pun tape..no hal.. :)

aduh..penat gak jawab mende neh..xpelah..time xde keje nak wat leh la jawab..huhuu..k,daaa..

8 comments:

TaLi_KaSuT said...

amboi main jawap soalan.. sendiri tny sendiri jawap..hahaha.. ada brani jom main jwp soalan dkt ym??

~SeCreto~ said...

hahaha..biasa la..dh bosan tahap cipan dh ni..huhu..jum main jawab2 soklan cm pg td nak..hahaha..

cHmIe said...

Salam..
Alahai.. da terjah blog awak nih..
so, kena jawab tag ke..?
hmm.. sound best jek tag nih...
walla...

~SeCreto~ said...

to cHmIe..

salam..

alang2 dah terjah..maka xsalah la kalo jawab tag tu..hahaha...

cHmIe said...

hehehe... layan Zasss....
dengan segala hormatnya saya akan menjawab tag awak.. =)

norsaritanaini said...

aiikk..org pertama ke tag plak ker...mandat besar tuh...nanti2 ek kaknor jawab...nak jawab tag kena time sewel2 sikit...baru best...hahahaha...

~SeCreto~ said...

to cHmIe,

hehe..thankss sebab sudi jawab tag ni..nnti leh la sy tag byk2..hahha..kidding..zaaasssssss... :)

~SeCreto~ said...

to kak nor,

hahaha...tu la kak nor..mandat besar tu..kena jadi ketua..hahaha...anytime leh jawab, kak nor..Peace!! ^_^


Related Posts with Thumbnails