Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 16, 2008

K.O..

Ape yg k.O??? pe lagi..internet la...baru sekarang dpt online..alhamdulillah..at least dpt gak online drp xdpt online langsung..huhu..

sejak bbrp ari lepas, bila internet xleh nk connect, laptop ni pun sy xbukak..jadik malas lah plak..hahha..duk dlm bilik..baca novel lama2..pastu tido..lagi best..tp rindu gak nk berceloteh dlm blog ni sbnrnya..

tp bila tibe time nk tulis, terus idea lak xde..adoi la..sabo je la..papepun, to my dearest blog...I'M BACK...hahahahahahaha...

k lah..drp duk merapu xtntu pasal, baik main games..lagi bagus..kan3..k..bye2..

p/s: hope internet xwat perangai dh..rindu ooo nak online..isk3..

3 comments:

norsaritanaini said...

tenet memang KO jer manjang...tah bila nak OK pun taktau la..haiiihhhhh...

~SeCreto~ said...

betull..betul..betul...kali ke-3 repot benda yg sama..problem yg sama..solution yg sama..xde improvement langsung..huhu..((erkk..sori streamyx..sengaja gi kutuk kamoo..hoho.. :p ))

puffy said...

hoho.. tenet akan sihat ble kabel bwh laut tu dibaiki.. haha.. thn depan sehat le tuh... k.o k.o


Related Posts with Thumbnails