Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 19, 2008

..::Mandi::..

Hari ni, skali lagi xsempat nak mandi..Adoi la..dah berminggu2 xmandi..Mesti dah busuk kan..tapi, kambing pun xmandi..daging dia mahal apeee...

Hari ni punya planning,nak mandi..Ye lah..tengah duk buat persiapan tu..duk amik towel..duk amik sabun..duk amik syampoo..duk amik span...Tetibe je.....zasssss....ujan turun rintik2..adoi la..kalo mandi pun, nanti bila dah kena hujan, xde guna jugak..alamatnya, macam xmandi la jawabnya..jadi, drp membazir air camtu, baik xyah mandi terus...jimat air..hurm..

Tapi, kesian lak bila tengok..dah comot dah..xterurus..alahai sayang2 bucuk..xcomey dah ni..dah la xde makeup..mesti makin hodoh..isk3..sebab xmandi punya pasal la neh..ish...xleh jadi ni..nak kena mandi jugak ni..tapi.........hurm..dah la petang ni nak balik jertih..adoi2..

Xpelah..tengok la pas2 ni..kot2 dah xujan..kalo dah xujan, leh la mandi..hoho..walaupun sy suka main ujan, tp dalam hal2 camni, ujan perlu diketepikan..demi mu sayang..isk3..

Apepun, mandi tetap mandi..Dah tekad dah ni dalam hati...MESTI KENA MANDIIII....










































Wahai Si Kodok Putih Kesayanganku..Muah2 utk kamu.. ^_~
Nanti petang ni aku mandikan kamu ye sayang...

5 comments:

norsaritanaini said...

suspender betul la cik secreto ni..ingatkan dia yang tak mandi td..hahaha...

i nyer pun dah lama tak mandi gak, petang ahad ni la kasi mandi n belai2 sama dia...hehe...

~SeCreto~ said...

hahahahaha..bukan sy kak..kodok sy..kwang3..sy mande pe.. :p

Tinta Al-Murabbi said...

waa..myvi putih..mmg smat~ wee~

~SeCreto~ said...

to tinta,

hehe..mekasih.. :)

iffa said...

waa bestnya wanie dh ade kete sendiri.. jeles tau..hehe
ingatkan sape yg x mandi tadi.. suspen betul


Related Posts with Thumbnails