Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 17, 2008

Yummmyyyy..Best nya tengok...

Waduh2...lapau nye la perut ni..rasanya perut ni dah nyanyi lagu rock dh rasanya..xmain lah gamelan2 neh..hahaha...dah tu, tengah asyik view gambar dalam simpanan, terjumpa lak gambar2 ni..bertambah2 kuat la perut ni duk nyanyi..tapi lagu jiwang ah plak..mendayu2..huhu..

Nak gi skodeng dapur ah sat..kot2 terjumpa sesuatu ke..daa~~



p/s: kome tengok lapau x??huhu..adoiii...

ni gambar nasi goreng langkawi..huhu..mahal giler


ni lak satay kajang..sume mahal ooo



Ni makanan masa majlis akhir diploma dulu..waa..best giler..tp skrg ni sy dh blacklist kedai tu..hahaha..sombong..


yg ni lak kesukaan sy..yummmyy..esok nak gi cari la kat giant..nak gi cameroon, jauh lak..xberbaloi semata2 benda ni...



yuhhuuuuu...puding peberetku..ni puding kiwi..sedap gilosss...yummyyy...
pssttt...amir..terliur x tengok puding tu..tapi mmg sedap ah...rugi xrasa..huhu.. :p

2 comments:

norsaritanaini said...

ni apa kes asyik tunjuk gambor makanan jer ni...seb baik baru lepas makan..tkder la nak tergoda sangat...tp puding tu mmg menyelerakan...hmm, lama tak buat puding nih...

~SeCreto~ said...

hehehe..sebab...masa tgh tengok gmbar2 ni, perut tengah lapo..tu yg terus post gmbr2 makanan ni..hahahaha...

tp,puding tu memang best..nyesal lak xsempat abiskan..gara2 kekenyangan..kalo amir, kompem dah abis dah puding tu..kwang3.. :)


Related Posts with Thumbnails