Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 30, 2008

Diarrhea..Aduh...

Huhu..sebenanrnya kan, masuk ari ni, dah 3 ari dah sy terkena diarrhea atau dalam bahasa melayu nyer cirit birit (CB)..Puncanya? saya pun xpasti..xkan makanan kat majlis kawen mak sedara saya kot? masalahnya, sy sorang je yg kena..orang lain xkena pon..sakit..dah xde maya dah ni..asyik ulang alik je bertafakur dalam cesuo..rasa nak tercabut pinnggang2 ni..

sehingga kini, masih lagi mencari punca2 nye..ke sebab saya makan ketam eh? ye la..allergic ngn ketam..terus jadi benda ni..xkan lak sbb coklat hantaran mak sedara sy tu?hurm3..kalo ketam..org lain pun makan gak..tp ok je sy tgk..ish perut ni..manje tol ah..makan sket, terus nak sakit2..

3 ari dh..supposed to admit to ward dh spatutnya..tp xmo lah..nanti xpasal2 kena cucuk utk masuk air..eeiiiuuuu..xmo3...nak mkn ubat hospital,yg air garam tu sy xleh nak minum..sy makan petua org2 kampung je..amik kunyah PUCUK JAMBU BATU..lepas makan yg tu, alhamdulillah..tahan lah sket perut ni tp masih lagi berulang alik ke cesuo tu..hurm..kawan suggest makan ubat ape ntah..nama dia lebih kurang bunyi cam 'cek ta un' kot..mcm bunyi penyakit taun je..hahaha...xtau nak eja camne..org kata, ok gak ubat tu..masalahnya..sy xleh nak makan ubat2 camtu..aaaa...sakittt nyer perot neh....

Ni ke punca2 sy dpt CB?????

ketam ni la yg sy makan..tp leh ke jadi penyebab kepada CB neh?hurm...maybe..maybe..

ni seashells chocolate..mak sedara yg bagi..salah satu hantaran perkahwinan dia..hurm..xkan yg ni plak antara penyebabnya jugak??

aduh..coklat..coklat..nasib ko coklat..(sori..gmbr rosak sket..memory card enset dah nak start k.o kot..)
aaa...sakittttttttttttttttttt peruttt......................

2 comments:

KaSiH said...

aduh terceret beret pulak..jgn lupa mami poko pants ye..ahaks ahaks...cantik pulak cekelat tu..syg nk mamam...

~SeCreto~ said...

hahahahaha..adekah sebab coklat tu yg mybbkan sy jadi camtu??hua3..coklat tu jeles ngn sy kot..xpasal2 sy yg kena..isk3..


Related Posts with Thumbnails